Teknoloji

Galaxy S8 Active sızıntısı kavisli ekrandan vazgeçildiğini gösteriyor

galaxy s8 activeSamsung Galaxy S4’ten bu yana amiral gemisi telefonlarının Active versiyonlarını hazırlıyor. Galaxy S8 Active ile bu geleneğin sürmesine de kesin gözüyle bakılıyor. İnternete sızan son fotoğraflar, S8 Active hakkında çok daha somut bilgilere sahip olmayı sağlıyor.

S8 Active’e ait yeni görüntüler Reddit üzerinden yayınlandı. Görüntüleri paylaşan kişinin telefona Samsung’da çalışan bir arkadaşı sayesinde ulaştığı söyleniyor. Akıllı telefonun içindeki bileşenlerin orijinal Galaxy S8 ile aynı olması bekleniyor.

Telefonda Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 12 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera da S8 Active’in bileşenleri arasında sayılıyor.

Galaxy S8’de 3000 mAh, Galaxy S8+’ta ise 3500 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. S8 Active’in ise 4000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağı iddia ediliyor.

Kavisli Sonsuz Ekran, S8 ve S8+’ın en öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Ancak S8 Active’in bu ekranı taşımayacağı görülüyor. Bu ekranın yerini çerçeveli, standart bir düz ekranın alacağı anlaşılıyor. Bixby butonu ise S8’den S8 Active’e geçenler arasında yer alıyor.

Galaxy S8 Active ABD’de AT&T tarafından satılacak

Askeri dayanıklılık seviyelerini karşılayacağı söylenen S8 Active’in ABD’de AT&T tarafından satılması bekleniyor. Telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyat etiketinde yazacak rakam ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER