Manşetler

Samsung Galaxy S7 tanıtım tarihi belli oldu

galaxy s7 tanıtım

Samsung, kendi deyimiyle “Yeni Nesil Galaxy” telefonunu tanıtacağı en yeni “Unpacked” etkinliğinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Samsung Unpacked etkinliği 21 Şubat Pazar akşamı Türkiye saatiyle 8’de başlayacak, Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce Barselona’da gerçekleşecek. Etkinliğin davetiyesinde iki kenarı mavi renkte ışıldayan, geri kalan tarafları gölgede kalmış bir küp görünüyor. Işıldayan kenarlar “7” rakamına benzer bir şekil oluşturuyor, bu da gerçekten etkinlikte Galaxy S7 ile tanışacağımız gösteriyor. Ayrıca etkinlik için hazırlanmış olan videoda da bir kişi Gear VR başlığıyla kübe bakarken görülüyor.

Galaxy S7 tanıtım etkinliğinden önce beklenen Galaxy S7 ile ilgili olarak son birkaç aydır birçok dedikodu ve sızıntı görüyoruz. Tasarımın Galaxy S6 ve S6 edge’inkilere benzeyeceği, ancak Samsung’un yeni amiral gemisi telefonunun microSD kart yuvası, basınca hassas ekran, USB-C portu, suya dayanıklılık özelliği ve edge versiyonunun daha büyük ekranlısı olmak üzere birden fazla boyut seçeneği olacağı söyleniyor. Ayrıca bazı ülkelere özel modellerin Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisiyle birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Şimdiye kadar karşımıza çıkan dedikoduların çoğu gerçekten inandırıcı olsa da, bunların hiçbirisi henüz doğrulanmış değil. Bunun için 21 Şubat gününü beklememiz gerekiyor. Eğer bir aksilik olmazsa Teknoblog olarak orada olacağız ve yeni Galaxy S7 telefonlarıyla ilgili detayları ilk elden ve en hızlı şekilde aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER