Teknoloji

Galaxy S7 sızıntısı microSD kart yuvasının varlığını doğruluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

 

samsung galaxy s7

2016 Mobil Dünya Kongresi kapılarını resmi olarak 22 Şubatta açılacak olsa da, merakla beklenen bazı cihazlar 21 Şubatta görücüye çıkacak. Bu cihazlar arasında ise Samsung’un yeni Galaxy S7 cihazları dikkatleri üzerinde topluyor. S7 modellerine dair pek çok bilgi şimdiden internete sızmış durumda. 21 Şubata az bir süre kalsa da, cihaza dair yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Galaxy S7’ye ait olduğu iddia edilen bir video, cihaza dair bazı sorulara cevap bulmayı sağlıyor. Buna ek olarak paylaşılan özellik listesi, S7’ye ilişkin diğer merak edilenleri de gözler önüne seriyor. Kaynaklara göre, akıllı telefon kutusundan Android 6.0 işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

samsung galaxy s7

Akıllı telefonun IP67 veya IP68 seviyesinde suya dayanıklılık kapasitesine sahip olması bekleniyor. 12 megapiksel arka kamera ve 2800 mAh kapasiteli batarya da diğer bileşenler arasında sayılıyor. Kaynaklar, S7 kamerasının daha iyi görüntü kalitesi vadettiğini belirtiyor.

Sızıntıların ortaya koyduğu bir diğer unsur ise akıllı telefonun microSD kart desteği oluyor. Şirketin tek bir tepsi üstüne hem microSD hem de SIM kart yuvalarını yerleştireceği görülüyor. Böylelikle Samsung’un 2015’te piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonları satın alanların sıklıkla yakındığı microSD kart yoksunluğu problemine de çare bulunmuşa benziyor. Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarına ilişkin sızıntıların ne kadar isabetli olduğunu görmek içinse önümüzdeki pazar gününe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER