Teknoloji

Galaxy S7 sızıntıları ön panel ve kamera modülünü gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7

Samsung Galaxy S7’nin çıkışı hızla yaklaşıyor. 2016 Mobil Dünya Kongresi zamanında çıkması beklenen bu cihazla ilgili yeni sızıntıları her geçen gün daha fazla olacak şekilde görmeyi de sürdürüyoruz.

GSMArena sitesi yakında beklenen amiral gemisi telefonun hem ön paneline hem de kamera modülüne ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafları paylaştı. Ürün hattından sızdırıldığı görülen bu fotoğraflar muhtemelen üretim hattına girmiş cihazın parçaları, ancak üstünde geliştirici modeli bazlı bazı işaretler bulunuyor.

İyi şekilde yerleştirilmiş yapışkan sayesinde ön panelde herhangi bir marka göze çarpıyor. Ancak parmak izi okuyuculu ana ekran tuşu da açık şekilde görünüyor. Samsung bu tarz ana ekran tuşunu birkaç nesildir kullanıyor ve sadece birkaç Android telefonunda bu şekilde bir ana ekran butonu bulunuyor. Fotoğraftan ekran büyüklüğünü kestirmek güç, ancak haberler Galaxy S7’nin standart versiyonunun 5.2 inç ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca düz yüzey, fotoğraftaki panelin kavisli ekranlı S7 Edge yerine S7’nin standart versiyonuna ait olduğu anlamına da geliyor.

galaxy-s7-kamera-modul-260116

Kamera modülü ise, üstünde bulunan SM-930F model numarası sayesinde karşımızda Galaxy S7 modelinin bir parçası olduğunu doğruluyor. Bu model numarası muhtemelen Samsung’un S7’yi kendi bünyesinde verdiği işaret oluyor. Ayrıca R05 işareti de daha eski bir modülün yenilenmiş versiyonuyla karşı karşıya olduğumuzu işaret ediyor. Samsung’un S7’de BRIGHTCELL olarak adlandırılan yeni kamera teknolojisini kullanacağı söyleniyor. Bu da S8’nin düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar çekmesine imkan tanıyacak.

Son birkaç aydır Galaxy S7’nin teknik özellikleri, muhtemel çıkış tarihi, yeni kamera teknolojisi ve bunun gibi unsurlarla ilgili sızıntıları görüyoruz. Büyük ihtimalle gelecek ayın sonlarında karşımıza çıkacak akıllı telefon veya akıllı telefonlar fazla şaşırtıcı olmayacak, ancak Galaxy S6’lara göre gelişimi ortaya koyacak.

İLGİLİ HABERLER