Manşetler

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge 18 Martta Türkiye’de satışa çıkıyor

galaxy s7 edge

galaxy s7 fiyat

Samsung’un MWC 2016’da duyurusunu gerçekleştirdiği yeni nesil amiral gemisi Android telefonlar Galaxy S7 ve S7 edge’in Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. İstanbulda gerçekleştirilen lansmanda yeni akıllı telefonlar katılımcılarla buluştu. Bunun yanı sıra S7 ve S7 edge fiyat ve çıkış tarihi gibi bilgiler de paylaşıldı. Ön siparişleri başlayan Samsung  S7 ve S7 edge 18 Mart tarihinden itibaren yaygın şekilde piyasada olacak. Beklendiği gibi Galaxy S7 için 2799 TL, Galaxy S7 edge 3299 TL’lik peşin satış fiyatları belirlendi.

Tasarımlarıyla geçen yılın telefonları S6 ve S6 edge’in çizgisini devam ettiren yeni Samsung telefonlarından Galaxy S7 5.1 inç Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Exynos işlemci, 4 GB RAM, 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, suya ve toza dayanıklı gövde, microSD kart yuvası gibi teknik özelliklerle özellikle ekranı çok büyük olmayan, büyük ekran ile kompakt arası telefon arayanlara hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 ve S7 edge Ön İnceleme

S7 edge de küçük kardeşiyle aynı teknik özellikleri barındırmakla birlikte 5.1 inç yerine 5.5 inç, 2560 x 1440 piksel ekran barındırıyor. Ekran her iki kenara kavis yaparak farklı bir görsel deneyim sunuyor. Her iki telefon da Kategori 9 LTE desteği sayesinde 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren faaliyete geçecek 4.5G servislerinde sunulabilecek en yüksek pratik hızlara ulaşma fırsatı verecek.

İLGİLİ HABERLER