Manşetler

Galaxy S7 edge pembe altın renkli versiyonuyla Türkiye’de

galaxy s7 edge pembe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7 edge pembeSamsung Galaxy S7 edge’in geçtiğimiz aylarda çıkan pembe altın renkli versiyonunu merakla bekleyenler nihayet muratlarına eriyor. Ancak ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyor. Samsung Electronics, Galaxy S7 edge’in pembe altın sürümünü 13 Hazirandan itibaren sınırlı sayıda ve noktalarda satışa sunduğunu açıkladı.

Böylelikle S7 edge’in mevcut siyah, altın platinyum ve gümüş titanyum renklerine pembe altın gibi çekici bir renk ekleniyor. Galaxy S7 edge’in cam ve metali buluşturan tasarımı ince kenarları sayesinde rahat bir tutuş sağlıyor. Üstelik cam yüzeyin sürtünmesinin normale göre daha fazla olması da telefonun kullanımını kolaylaştıran önemli unsurlardan bir tanesi.

Düşük ışıkta yüksek performans sunan kamera, ekran açık değilken bile AMOLED ekran üstünde tarih, saat ve bildirimleri gösteren Daima Açık Ekran özelliği bu telefonda da mevcut. IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılık gibi özellikler Samsung Galaxy S7 edge pembe altın rekli versiyonda da yer alıyor.

Galaxy S7 edge pembe altın ne kadara satılıyor?

Galaxy S7 edge’in pembe altın renkli versiyonu için bir fiyat bilgisi verilmiş değil, ancak bu renk seçeneği de diğerleri gibi 3299 TL’lik fiyat etiketiyle satılacaktır.

galaxy s7 edge pembe

İLGİLİ HABERLER