Teknoloji

Galaxy S7 Edge Olimpiyat Oyunları telefonu duyuruldu

galaxy s7 edge

galaxy s7 edgeSamsung 2016 Olimpiyatları’nın tüm katılımcılarına Samsung Galaxy S7 Edge akıllı telefonunun özelleştirilmiş bir versiyonundan verecek. Yeni duyurusu yapılan Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition telefonu beş renkli Olimpiyat Halkalarını üstünde taşıyor. Olimpiyatlar sembolü de kişiler, telefon, mesajlar, ana ve kilit ekranları gibi önemli bölümlerde yer alıyor.

Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition Brezilya, ABD, Güney Kore, Çin, Almanya gibi ülkelerde satışa sunulacak. Telefondan 2016 adet üretilecek ve sayılan ülkelerde, 18 Temmuz 2016 itibarıyla piyasada olacak. Güney Koreli şirket bu telefonun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Bu arada telefonla birlikte 200 dolarlık Samsung Gear IconX kulaklık seti de Olimpiyat oyuncularına hediye edilecek.

galaxy s7 edgeBu arada Samsung resmi Rio 2016 uygulamasına da geliştirdi. Bu uygulama resmi Olimpiyat takvimini, salon bilgilerini, gerçek zamanlı etkinlik haberlerini ve güncellemelerini, madalya sayılarını içeriyor. Uygulama iOS, Android ve Windows platformlarında indirilmeye sunuldu.

İLGİLİ HABERLER