Teknoloji

Samsung Galaxy S7 edge Geekbench kayıtlarında görüldü

galaxy s7 edge benchmark

Samsung Galaxy S7 edge, gelecek ay üreticinin çıkaracağı iki cihazdan bir tanesi olacak. Samsung’un Unpacked 2016 etkinliği de MWC’nin başlamasından bir gün önce, 21 Şubat tarihinde Barselona’da düzenlenecek.

Twitter’da @evleaks hesabından yaptığı paylaşımlarla bilinen Evan Blass, Galaxy S7 edge’in bu etkinlikte Samsung Galaxy S7 ile birlikte tanıtılacağını kaydetti.

Samsung Galaxy S7 edge’in uluslararası pazarda çıkacak versiyonu Geekbench benchmark testi kayıtlarında görüldü. Cihazın işlemcisi olarak Exynos 8890 yongaseti görülüyor. Halbuki telefonun ABD ve Çin’de Snapdragon 820 ile birlikte gelmesi bekleniyor. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu geri kalan bölgelerde Exynos 8890 işlemci bulunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7: Özellikleri, tasarımı nasıl olacak?

Geekbench testi Galaxy S7 edge’in 4 GB RAM’e ve SM-G935 model numarasına sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca telefon Android 6.0.1 yüklü olarak gelecek.

Benchmark testinde telefonun 1363 tek çekirdek ve 4951 çok çekirdek puanı aldığı görülüyor. Bu Galaxy S7 edge benchmark puanları, Snapdragon 820 işlemcili Samsung Galaxy S7’nin Geekbench sonuçlarıyla karşılaştırıldığında biraz geride görülüyor. O cihaz 2456 tek çekirdek ve 5423 çok çekirdek puanı elde etmişti. Prototip cihazların teste girdiğini düşünerek bu sonuçlara pek itibar göstermemek yerinde olacaktır. En iyisi bu cihazlar çıktıktan sonra göreceğimiz benchmark test sonuçlarına bakmak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER