Manşetler

Samsung Galaxy S7 Edge Batman ve Superman özel versiyonu çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy S7 Edge Batman Superman

Geçen yıl Samsung Galaxy S6 Edge’in Iron Man versiyonu, Yenilmezler: Ultron Çağı filminin şerefine sınırlı sayıda üretilmişti. Aynı zamanda geçtiğimiz mayıs ayında Yenilmezler filmi için özel Galaxy S6 aksesuarları da yurt dışında satışa sunulmuştu.

Görünüşe göre, Samsung bu yıl benzer bir hamleyi başka bir süper kahraman filmi için yapacak. Mart ayında vizyona girecek Batman ve Superman filmi için özel üretilmiş Galaxy S7 Edge’in, 21 Şubatta gerçekleştirilecek resmi Galaxy S7 duyurusunundan birkaç hafta sonra çıkacağı öne sürülüyor.

Yukarıda gördüğünüz taslak çizim Samsung Galaxy S7 Edge’in süper kahraman filmine özel versiyonunun neye benzeyeceğini gösteriyor. Dedikodulara göre bu telefonun sadece 1000 adetlik üretimi yapılacak, tıpkı geçen yılın Galaxy S6 Edge Iron Man telefonlarının üretildiği miktar kadar. Bu arada telefonda Batman ve Superman filmine özel çeşitli zil sesleri, medya dosyaları, duvar kağıtları, video klipleri ve sesler de bulunabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung MWC 2016: Hangi yeni ürünler tanıtılacak, neler bekliyoruz?

Üstünde Superman zırhı veya Batman logosu taşıyan Samsung Galaxy S7 Edge bazılarını şimdiden heyecanlandırmıştır, ancak bu özel üretim telefonun duyurusunun henüz yapılmasını beklememek gerekiyor. Öncelikle Samsung’un Galaxy S7 ve S7 Edge akıllı telefonlarına resmiyet kazandırdığını göreceğiz. Bu pazar gerçekleşecek Unpacked etkinliğinden kısa bir süre sonra bu telefonların satışa çıkmasını bekliyoruz. Filmin vizyona gireceği zamanlarda, yani sadece birkaç hafta sonra bu özel Galaxy S7 Edge telefonunu görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER