Teknoloji

Video: Galaxy S7 edge ile çekilmiş ilk ağır çekim videoyu izleyin

galaxy s7 edge

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge’in ağır çekim video özelliğini gösteren bir video ortaya çıktı. Samsung’un 2016 model amiral gemisi telefonları saniyede 240 kare hızında video çekimi gerçekleştirebiliyor. Bu da Galaxy S7’nin görüntüleme deneyimine odaklanan bir telefon olduğunu gösteren başka bir ayrıntı olarak nitelendirilebilir.

EuroTech rumuzlu bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşılan video aslında viral olması amacıyla paylaşılmamıştı, ancak kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Videoda şirin bir bebek kârla kaplı bir parkta salıncakta sallanırken gösteriliyor. Tabii ki, maksat bebeği değil, S7 edge’in ağır çekim video efektini göstermek olmalı.

Beş dakika uzunluktaki video tabii ki, tahmin edilenden daha uzun süre boyunca çekilmiş olmalı. Belli bir süre sonra bu küçük bebeği izlemekten sıkılabilirsiniz, ancak zaten Samsung Galaxy S7 edge’in ağır çekim video deneyiminin nasıl olduğu konusunda yeteri kadar fikir sahibi olmuş olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 ve S7 edge Ön İnceleme

Galaxy S7 edge gibi Galaxy S7 de ağır çekim video özelliğine sahip

Çekimde kullanılan Samsung Galaxy S7 edge’in kavisli kenar ekranları barındırması dışında Galaxy S7 ile hemen hemen aynı teknik özellikleri bulunuyor.

Bu, Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’in çektiği ve herkesle paylaşılan ilk video oldu. Ancak Samsung bu telefonlar yeni sahipleriyle buluştukça daha fazla S7 ve S7 edge ile çekilmiş video göreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER