Teknoloji

Galaxy S7 ve S7 edge duvar kağıtları sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’in 21 Şubat tarihindeki resmi tanıtımından önce sızıntılar gelmeye devam ediyor. Gerçek hayattan görüntüleri de sızan bu telefonlara erişimi olduğunu iddia eden bir kişi yeni Samsung cihazlarında yüklü olara gelecek duvar kağıtlarını paylaştı.

SamMobile forumlarında yayınlanan duvar kağıtları çeşitli renklerde ve  S7 ile S7 edge’in renkleriyle uyum gösterecek gibi görünüyor. Telefonun siyah, beyaz, gümüş ve altın olmak üzere dört farklı renk seçeneğinin olması bekleniyor. Bunlara daha fazla rengin de eklendiğini görebiliriz.

Galaxy S7 duvar kağıtları farklı çözünürlüklerde

Duvar kağıtlarının 2560 x 2560 ve 2240 x 2240 piksel olmak üzere iki farklı çözünürlükte versiyonları bulunuyor. Ayrıca toplam 13 farklı duvar kağıdı indirilmeye sunulmuş. Bunlardan bazılarını aşağıda, yazının devamında bulabilirsiniz. Buna ek olarak kaynak bölümünde de diğer duvar kağıtlarını bulabileceğiniz bağlantıyı da bulabilirsiniz.

Bu arada bir kaynak da S7 ve S7 edge aksesuarlarına ait bilgiler paylaştı. Bu telefonlarla birlikte kılıftan şarjlı ve klavyeli kılıflara kadar farklı aksesuarlar sunulacak.

galaxy-s7-duvar-kagidi-110216-1 galaxy-s7-duvar-kagidi-110216-2 galaxy-s7-duvar-kagidi-110216-3

İLGİLİ HABERLER