Teknoloji

Galaxy S7 yeni beta programı sayesinde Android Nougat ile tanışıyor

galaxy s7 inceleme

galaxy s7 incelemeSamsung ABD, Birleşik Krallık ve Güney Kore’de yaşayan Galaxy S7 ve S7 edge sahipleri için “Galaxy Beta Programı” adını verdiği yeni bir program başlattı. Çin’deki kullanıcılar da yakında programın kapsama alanına girecek. “İlk gelen önceliği alır” prensibinin geçerli olduğu beta programı, Android 7.0 Nougat deneyiminin genel dağıtım öncesinde yaşanmasını sağlıyor.

Beta da olsa, Android 7.0 Nougat’ya erişebilmek için operatör kilidi olmayan bir S7’ye sahip olmak gerekiyor. Beta sürümü, S7 edge’in Olimpiyat oyunları ve Injustice versiyonlarına da yüklenemiyor.

Samsung, beta programına katılan kullanıcılardan Android 7.0 Nougat’nın cihazlarındaki performansı hakkında geri bildirimde bulunmalarını istiyor. Şirket böylelikle nihai sürüm tüm kullanıcılara dağıtılmadan önce gerekli düzenleme ve iyileştirmelerin yapılmasını amaçlıyor.

Uyumlu bir cihaza ve aktif bir Samsung hesabına sahip olanlar, Galaxy Beta Programı uygulamasını Galaxy Apps üzerinden indirerek sürece katılabiliyor. Google Play Store’da bulunan Samsung Members uygulamasını indirenler de beta programına dahil olabiliyor.

Galaxy S7 ve S7 edge’in Android 7.0’ın tam sürümüne ne zaman kavuşacağı henüz bilinmiyor

Samsung’un Galaxy S7 ve S7 edge’e Android 7.0 Nougat’nın resmi ve nihai versiyonunu ne zaman getireceği henüz bilinmiyor. Galaxy S8’in 2017’nin şubat ayında tantılması öngörülüyor. Pek çok kişinin beklentisi, Android Nougat’nın S8’in çıkışından önce S7 ve S7 edge’e gelmesi yönünde.

Samsung, bir süre önce Galaxy S7 ve S7 edge kullanıcılarına makus talihli Note 7’nin bildirim gösterimi konusundaki özelliklerinden bazılarını sunmuştu.

İLGİLİ HABERLER