Teknoloji

Samsung Galaxy S24 Ultra için titanyum çerçeve iddiasına bir destek daha geldi

galaxy s24 ultra

Samsung’un Galaxy S24 Ultra modelinde Apple’ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerine benzer şekilde titanyum çerçeveye yer verebileceğine dair iddialar daha önce gündeme gelmişti. Bu beklenti, Güney Kore kaynaklı yeni bir haberle iyiden iyiye doğrulanmış gibi görünüyor.

İsimsiz kaynaklardan verilen bilgiye göre, S24 Ultra Samsung’un dış çerçevesi titanyumla kaplı ilk telefonu olacak. Güney Koreli şirketin bu modele verilecek geri bildirimlere bağlı olarak tasarımda değişikliğe gidebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

S24 Ultra’nın titanyum çerçeveye sahip olabileceğine dair haberler ekim ayının ilk günlerinde konuşulmaya başlamıştı. Bu haberlerden birinde S24 ve S24+’ın da titanyum çerçevelere sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak son gelişmeler, Samsung’un sadece S24 Ultra’da bu tasarımı tercih ettiğini gösteriyor. Güney Kore kaynaklı son haberde mevcut alüminyum çerçevelerin Samsung’a maliyetinin 20 doların altında olduğu bilgisi de veriliyor.

Samsung’un 15 milyon titanyum çerçeve yapmayı hedeflediği belirtiliyor. Güney Koreli şirketin 2023’te sevkiyatını gerçekleştirdiği S23 Ultra sayısının da 15 milyon olması, Samsung’un niyetini açıkça gözler önüne seriyor.

Galaxy S24 Ultra düz ekranla gelecek

Habere göre, Galaxy S24 Ultra düz bir ekranla gelecek. Tıpkı iPhone 15 Pro ve Pro Max gibi, bu telefonun da dış çerçevesinde titanyum, iç çerçevesinde ise alüminyumun tercih edildiği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER