Teknoloji

Galaxy S24 Ultra ile birlikte gelecek olan yeni S Pen kayıtlara girdi

samsung galaxy s24 ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın önümüzdeki ay resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun tasarımı CAD dosyalarıyla hazırlanan görseller sayesinde uzun süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtları, S24 Ultra için hazırlanan S Pen kalemin tasarımını gözler önüne seriyor.

S24 Ultra’nın S Pen’inin FCC tarafından onaylanması, telefonun çıkışının yaklaştığını gösteren bir işaret olarak kabul edilebilir. Bluetooth LE desteğine sahip olduğu görülen yeni S Pen, görüntüsü itibarıyla S23 Ultra’nın S Pen’inden pek fazla uzaklaşmıyor. FCC’nin kayıtları gri renkli S Pen’i gösterse de, Samsung’un daha fazla renk seçeneği sunmasının kesin olduğunu söyleyebiliriz.

FCC’nin verilerine göre, S24 Ultra’nın S Pen’inin model kodu EJ-PS928, frekans aralığı ise 2402 ila 2480 MHz. 104.64 mm uzunluğundaki kalemin ağırlığı ise kayıtlarda görülmüyor. Yeni S Pen’in IP dayanıklılık sertifikasına sahip olup olmadığı da bilinmeyenler arasında yer alıyor.

galaxy s24 ultra s pen

Önümüzdeki günlerde Galaxy S24 Ultra hakkında yeni detayların sızması bekleniyor

Galaxy S24 Ultra ve S24 serisinin diğer üyeleri yukarıda da belirttiğimiz gibi ocak ayında tanıtılacak. Serinin üyeleri hakkında önümüzdeki günlerde yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER