Teknoloji

Samsung Galaxy S24 Ultra için kapsamlı kamera güncellemesi yolda

samsung galaxy s24 ultra inceleme

Samsung Galaxy S24 serisi için şubat ayında büyük bir kamera güncellemesi yayınlamıştı. Güney Koreli teknoloji devi, önümüzdeki ay sadece Galaxy S24 Ultra modeli için kapsamlı bir kamera güncellemesini dağıtıma çıkarmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili paylaşım, ünlü duyumcu Ice Universe’ten geldi. Söz konusu paylaşıma göre, güncellemeyle hem beyaz dengesini iyileştirecek hem de telefoto kameranın görüntü kalitesini iyileştirecek. Mart güncellemesi de bazı optimizasyonlar getirecek olsa da, kamerayı büyük ölçüde değiştirmeyecek.

Samsung tarafından şubat ayında yayınlanan güncelleme, arkadan gelen ışıkla çekilen fotoğrafları daha parlak hâle getirmişti. Buna ek olarak, yemek fotoğrafları da daha canlı bir görünüme kavuşturulmuştu.

Samsung şubat güncellemesinde de Galaxy S24 Ultra için özel yenilikler sunmuştu

Şubat ayı güncellemesinde sadece S24 Ultra için hazırlanmış bazı kamera özellikleri de sunulmuştu. Bunlar arasında yakınlaştırma yapıldığında yazıların daha keskin şekilde gösterilmesi, iç mekanlarda çekilen portrelerin iyileştirilmesi, hareketli nesnelere daha keskin şekilde odaklanılabilmesi gibi özellikler yer alıyordu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER