Teknoloji

Galaxy S24 Ultra’da depolama alanı seçenekleri 2 TB’a kadar uzanacak

galaxy s23 ultra samsung galaxy s24 ultra

Galaxy S24 serisi hakkındaki dedikodu çarkı son birkaç haftadır oldukça hızlı dönüyor. Bu çarka en sıkı şekilde katkı verenlerden biri olan duyumcu Tech_Reve, son olarak Galaxy S24 Ultra modelinin hangi depolama alanı seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı konusunda bilgi verdi.

Söz konusu paylaşıma göre, akıllı telefonun depolama alanı seçeneklerinde maksimum kapasite 2 TB olacak. Bunun geniş depolama alanı arayan kullanıcılar için sevindirici bir şey olacağı rahatlıkla söylenebilir. Ancak baz versiyonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla gelecek olması da benzer seviyede üzücü bir etki yaratıyor.

S24 Ultra seviyesindeki bir amiral gemisi telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla gelmesi, özellikle fiyat perspektifinden bakıldığında oldukça yetersiz görünüyor. Günümüzde orta segment telefonlarda bile baz depolama alanının 256 GB olmaya başladığını düşününce Samsung’un tercihin yetersizliği daha iyi anlaşılıyor.

Galaxy S24 Ultra’da baz versiyonun fiyatı aşağıya çekilebilir mi?

Buna ek olarak, Galaxy S23 Ultra’nın baz versiyonunda da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanının bulunduğunu hatırlatmak gerekiyor. Samsung’un Galaxy S24 Ultra’nın 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için bir fiyat indirimi yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Küresel ölçekte artan enflasyonu düşününce Samsung’un böyle bir tercihte bulunması pek ihtimal dahilinde görünmüyor. Telefonun 256 GB depolama alanına sahip versiyonunun 12 GB RAM ile gelmesi de öngörüler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER