Fırsatlar

Samsung Galaxy S24+ için Amazon’dan dikkate değer bir fırsat var

samsung galaxy s24+

Samsung’un en yeni amiral gemisi akıllı telefonlarından olan Galaxy S24+, Amazon.com.tr’nin Bahar Fırsatları kapsamında, Prime abonelerine yüzde 7’lik bir indirimle, 42.499 TL’ye sunuluyor. Telefonun Samsung Shop Online‘daki fiyatı ise 50.499 TL. Bu da Amazon’un dikkate değer bir fırsat sunduğunu bize gösteriyor.

Samsung Galaxy S24+ özellikleri

Galaxy S24+; 158.5 x 75.9 x 7.7 mm boyutlarında ve 196 veya 197 gram ağırlığında zarif bir tasarıma sahip. Gorilla Glass Victus 2 ile korunan ön ve arka cam yüzeyleri, telefonun hem şık hem de dayanıklı olmasını sağlıyor. İster Nano-SIM ve eSIM kombinasyonuyla, ister çift eSIM veya çift Nano-SIM seçenekleriyle gelen Galaxy S24+, su ve toza karşı IP68 sertifikasıyla korunuyor ve daha dayanıklı Armor aluminum 2 çerçevesiyle dikkat çekiyor.

Göz alıcı özellikleriyle dikkat çeken bu cihaz, dinamik LTPO AMOLED 2X ekrana sahip. 120Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği ve 2600 nit parlaklığı ile şimdiye kadarki en parlak ve en akıcı ekran deneyimini sunuyor. 6.7 inçlik dev ekranı, yüzde 91.6 ekran-gövde oranı ile neredeyse tamamen çerçevesiz bir deneyim vaat ediyor. 1440 x 3120 piksel çözünürlüğe sahip bu dev ekran, Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor ve her zaman açık ekran özelliğine sahip.

Galaxy S24+, Android 14 ve One UI 6.1 ile güçlendirilmiş, kullanıcılara en güncel ve akıcı kullanıcı deneyimini sunuyor. Galaxy AI olarak adlandırılmış çeşitli yapay zekâ özellikleri ise kullanıcıların telefondan daha fazla verim almasını sağlıyor. Telefon, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede Exynos 2400 yonga setiyle sunuluyor. Bu işlemci, 4 nm teknolojisiyle üretilmiş olup, güçlü performans ve enerji verimliliği sağlıyor. Bu güçlü donanım, zahmetsiz çoklu görevler ve yüksek kaliteli oyun deneyimleri için ideal.

Depolama konusunda da Galaxy S24+ kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıyor. UFS 4.0 teknolojisiyle hızlandırılmış 256GB 12GB RAM veya 512GB 12GB RAM seçenekleriyle sunulan cihaz, yüksek hızda veri aktarımı ve geniş depolama alanı sunuyor. Ne yazık ki, ekstra depolama için microSD kart yuvası bulunmuyor.

Fotoğraf ve video çekimlerinde de iddialı olan Galaxy S24+, üçlü ana kamera kurulumuyla geliyor. 50 MP geniş açı, 10 MP telefoto ve 12 MP ultra geniş açı lenslerle donatılmış kamera sistemi, her türlü çekim senaryosunda üstün performans sunuyor. 8K video kaydı, HDR10+ ve pro düzeyinde video stabilizasyonu ile telefon, vizyonerler ve içerik üreticiler için mükemmel bir araç haline geliyor.

Ön tarafta, 12 MP çözünürlüğünde, f/2.2 geniş açılı bir selfie kamerası yer alıyor. Bu kamera ile de 4K video kaydı yapabilir ve çift video aramalarının keyfini çıkarabilirsiniz. Harici ses deneyimi ise stereo hoparlörler ve AKG tarafından ayarlanmış 32-bit/384kHz ses çıkışı ile bir üst seviyeye taşınıyor.

Galaxy S24+’ın pil ömrü de göz dolduruyor. 4900 mAh kapasiteli pil, 45W hızlı kablolu şarj desteğiyle sadece 30 dakikada %65’e kadar şarj olabiliyor. 15W kablosuz ve 4.5W ters kablosuz şarj özellikleri de mevcut, böylelikle kullanıcılar gün boyu enerji konusunda endişelenmeden cihazlarını kullanabilirler. Samsung Galaxy S24+, güçlü donanımı, ileri seviye kamera özellikleri ve uzun pil ömrü ile teknoloji tutkunlarını ve profesyonelleri etkilemeye hazır.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER