Teknoloji

Samsung Galaxy S24 FE’yi yaz aylarında tanıtabilir

galaxy s23 fe inceleme samsung galaxy s24 fe

Samsung Galaxy S23 FE geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefon, S23 serisinin diğer üyelerinden 8 ay sonra kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Görünen o ki, Samsung Galaxy S24 FE modeli için bekleme süresini bu kadar uzatmayacak.

Güney Kore kaynaklı bir habere göre, S24 FE önümüzdeki yaz aylarında gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon böylelikle diğer FE telefonlara kıyasla çok daha erken bir dönemde resmiyet kazanmış olacak. Galaxy S24 serisi ocak ayında tanıtılmıştı. Samsung’un 8 aylık bekleme süresini 5 ila 7 ay arasına çekebileceği anlaşılıyor.

Samsung’un temmuz ayının ortalarında bir Unpacked etkinliği düzenlemesi bekleniyor. Eğer söylentiler doğruysa, bu etkinlik oldukça yoğun geçebilir. Şirketin bu etkinlikte iki Z Fold 6 modelini, Z Flip 6’yı, Galaxy Ring akıllı yüzüğü ve Galaxy Watch 7 serisi akıllı saatleri tanıtacağı konuşuluyor. S24 FE’nin de katılması bu partiyi iyiden iyiye kalabalık hâle getirebilir.

S24 FE hakkındaki bu son iddia, Güney Kore’deki tedarik zinciri kaynaklarına dayandırılıyor. S24 FE için ekran bileşenleri üreten bir şirket, tedarik edeceği parçalar için geniş ölçekli üretimin başladığını ve telefonun yaz aylarında piyasaya çıkacağını belirtti.

Samsung Galaxy S24 FE için iddialı hedefler belirledi

Planlanan üretim hacminin şimdiden “milyonluk” seviyede olması, Samsung’un S24 FE’ye olan inancının yüksek olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonun ince bir çerçeveyle sarılı bir OLED ekranla geleceği de yeni sızıntıyla ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER