Teknoloji

Galaxy S23 Ultra’nın tasarımında sürpriz olmayacak

samsung mobil

Samsung Galaxy S23 Ultra ile tanışmak için önümüzdeki yılın başlarına kadar beklemek gerekiyor. Ancak bu durum telefonla ilgili haberlerin etrafta dolaşması için bir engel teşkil etmiyor. Ünlü duyumcu Ice Universe’in paylaşımına göre, S23 Ultra tasarım bakımından selefi S22 Ultra’dan pek farklı olmayacak.

S23 Ultra, selefi S22 Ultra ile aynı kalınlığa sahip olacak. Genişlik konusunda ise S23 Ultra 0.1 veya 0.2 mm öne geçecek. 5000 mAh pil ve 6.8 inç 3088 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

S22 Ultra’nın tasarımı büyük pil ve S-Pen yuvası gibi özellikler için bir hayli uygun karşılanmıştı. Dolayısıyla Samsung’un tasarımda büyük bir değişiklik yapmak istememesi doğal bir tercih olarak değerlendirilebilir.

S23 Ultra’daki en önemli değişikliklerden birisinin Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin varlığı olması bekleniyor. Samsung’un One UI 5 kullanıcı arayüzünü de S23 Ultra’ya getirmesi öngörüler arasında yer alıyor.

Söylentilere göre, Galaxy S23 Ultra 200 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HP2 kamera sensörüyle gelecek. Diğer kameraların 3x ve 10x odak mesafelerinde bir değişiklik olması beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER