Teknoloji

Galaxy S23 Ultra’nın 200 MP ana kamerası gece çekimlerini iyileştirecek

galaxy s23 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S23 Ultra’da ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün üstlenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Xiaomi 12T Pro, Redmi Note 12 Pro gibi daha uygun fiyatlı telefonlarda da 200 megapiksel sensör bulunduğu için Samsung’un S23 Ultra’da ortaya nasıl bir fark koyacağı merak ediliyor.

Güney Koreli şirketin S23 Ultra’da daha farklı bir 200 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanacağı söyleniyor. Bu iddiayı gündeme getiren ünlü duyumcu Ice Universe, bunun dünyanın şimdiye kadar gördüğü en iyi 200 megapiksel kamera olacağını dile getirdi.

Kameranın bilişimsel performansının emsalsiz olacağını söyleyen Ice Universe, özellikle gece çekimlerinde önemli gelişmeler beklendiğini belirtti. Bu gelişmelerin hem fotoğraf hem de video kanadında hissedilmesi bekleniyor.

Samsung’un amiral gemisi telefonunun kamerasında son beş yıldaki en büyük sıçramayı yapacağı belirtiliyor. Galaxy S23 Ultra’nın bu yüksek beklentileri karşılamakta ne kadar başarılı olacağı merak ediliyor. Bütün bu iddialar doğru çıkarsa, Samsung’un uzun yıllardır beklenen heyecan verici amiral gemisi telefonu sonunda kullanıcılara sunduğu söylenebilir.

Samsung Galaxy S23 Ultra selefi S22 Ultra’dan pek çok özelliği de devralacak. 5000 mAh kapasiteli pil bu özellikler arasında başı çekiyor. Telefonun pek çok bölgede Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Snapdragon 8 Gen 2 önümüzdeki ay gerçekleştirilecek Snapdragon Summit etkinliğinde resmiyet kazanacak. Samsung’un Exynos işlemci seçeneğini sunup sunmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER