Samsung Galaxy S23 serisi hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu artış telefonların yakında resmiyet kazanması ihtimalini kuvvetlendiriyor. S23 serisinin tanıtım tarihi için yeni bir iddia daha gündeme geldi.
Bu iddiayı bir değil, iki ünlü duyumcu paylaştı. Önce Ice Universe ardından da OnLeaks, S23 serisinin üyelerinin 1 Şubat’ta gözler önüne çıkacağının işaretini verdi. Bu da Samsung’un S22 serisine kıyasla 8 gün daha önce bir tanıtım yapacağını gösteriyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A18 için ilk yazılım çalışmaları ortaya çıktı

Galaxy A16 5G Android 17 tabanlı One UI 9’a hazırlanıyor

Samsung sonunda yıllardır eksik olan özelliği Galaxy S26’ya getirdi

Galaxy Z Fold 7 yeni yapay zekâ özellikleriyle güncellendi

Redmi K90 Ultra için geri sayım başladı, ilk detaylar ortaya çıktı
Söz konusu paylaşımlar tabii ki resmi doğrulama niteliği taşımıyor. Bu tarihin doğru olup olmadığını görmek için Samsung’un etkinlik davetiyesini paylaşmasını beklemek gerekiyor. Güney Koreli şirketin yeni yılın ilk günlerinde resmi tarihi açıklaması sürpriz olmayacaktır.
Galaxy S23 serisinde tek işlemci Snapdragon 8 Gen 2 olacak
Samsung Galaxy S23 kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında görülmüştü. Tüm S23 modellerinin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun şimdiye kadar Exynos işlemcili Galaxy S telefonları kullananlar için önemli bir değişim niteliği taşıyacağı rahatlıkla söylenebilir. S23 serisinin Avrupa’da satılacak modellerinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin biraz daha hızlı çalışacağı da söylentiler arasında yer alıyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


