Teknoloji

Galaxy S23 serisi güncellemeyle yeni kamera özellikleri kazanıyor

galaxy s23 inceleme galaxy s23 fe

Samsung Galaxy S23 serisi için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme S23, S23+ ve S23 Ultra’nın kameralarına yeni özellikler kazandırıyor. Hata düzeltmeleri de güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor.

Güncellemeyle yenilenen otomatik odaklama algoritması sayesinde S23 serisi telefonlarla daha hızlı şekilde fotoğraf çekmek mümkün olacak. Artık odaklama süreci tamamlanması bile S23’ün kamera uygulamasında deklanşör tuşuna basınca fotoğraf çekilebilecek.

Odaklama işleminin tamamlanmasının ardından fotoğraf çekmeyi isteyenler bu ayarı değiştirebilecek. Bunun için ayarlar menüsünden Kamera Asistanı bölümüne gidip “Hız yerine odaklamaya öncelik ver” seçeneğini tercih etmek gerekiyor. Fotoğrafların henüz işleme aşamasındayken galeriden silinebilmesi de hata düzeltmeleri dışında öne çıkan bir diğer yenilik oluyor.

Galaxy S23’e yeni kamera özellikleri kazandıran güncellemenin ilk durağı Güney Kore

Galaxy S23 serisine yeni kamera özellikleri kazandıran güncelleme ilk olarak Güney Kore’de kullanıcılarla buluşuyor. Güney Kore’de mart güncellemesi kapsamında sunulan yeniliklerin diğer bölgelerde nisan ayı güncelleme paketi çerçevesinde ulaştırılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER