Teknoloji

Galaxy S23 serisi yeni sızıntıda farklı renk seçenekleriyle görülüyor

galaxy s23

Samsung Galaxy S23 serisinin S23, S23 Plus ve S23 Ultra modelleriyle şubat ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Sızan görseller sayesinde serinin üyelerinin nasıl görüneceği hakkında bir fikir edinmek mümkün olmuştu. Yeni bir sızıntı ise S23, S23 Plus ve S23 Ultra’yı farklı renk seçenekleriyle gösteriyor.

Bu noktada S23 ve S23 Plus’ın aynı tasarıma sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Her iki telefonda da üç arka kamera panelin sol üst köşesine dikey olarak sıralanıyor. LED flaş da en üstteki kameranın sağında yer alıyor.

Arka panelin alt kısmında Samsung logosunu görmek mümkün oluyor. Güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının ise telefonun sağ kenarına yerleştirildiği fark ediliyor.

Galaxy S23 Ultra için Samsung’dan henüz resmi işaret gelmedi

S23 Ultra ise daha köşeli bir tasarıma sahip. Bu telefonda arka kameralar P harfi şeklinde sıralanıyor. Bu modelde de panelin alt kısmında Samsung logosu yer alıyor. Ses kontrol tuşları ve güç butonu da yine sağ kenarda bulunuyor. Üst ve alt taraftaki anten şeritleri telefonun metal bir çerçeveye sahip olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S23 serisi hakkında henüz resmi bir işaret vermiş değil. Ancak şirketin şubat ayı yaklaşırken tanıtım etkinliği konusunda bir paylaşım yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER