Manşetler

Samsung Galaxy S23’ün resmi basın fotoğrafları sızdı

galaxy s23 fiyatı

Samsung’un Galaxy S23 serisinin 1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde ilk kez resmi olarak gösterilmesi bekleniyor. Ancak cihazın nasıl görüneceğine dair şimdiden sağlam bir fikrimiz var. WinFuture tarafından yayınlanan sızdırılmış görseller, temel model Galaxy S23 cep telefonu için tasarım ve renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

WinFuture’dan Roland Quandt‘a göre bunlar, Samsung’un resmi pazarlama görselleridir ve önceki modellere veya tasarım tahminlerine dayalı, hayranlar tarafından oluşturulmuş taslak görseller değildir. Yeni telefona daha iyi bakmak istiyorsanız, WinFuture haberinde başka resimler de paylaşıyor.

Eğer bu sızıntı doğruysa Galaxy S23, selefi Galaxy S22‘de bulunan yükseltilmiş kamera modülüne sahip olmayacak. Böylece telefonun sahip olacağı üç kamerası, gövdenin arkasından ayrı ayrı çıkacak. S23 gövdesi, önceki modellerde gördüğümüz tanıdık metal çerçeve ve cam kapak kombinasyonuna benziyor ve sızan görüntüler, telefonun; siyah, beyaz, yeşil ve pembemsi leylak olmak üzere dört renkte sunulacağını gösteriyor.

Galaxy S23 teknik özellikleri ile ilgili şimdiye kadar sızanlar

Galaxy S23’ün teknik özellikleriyle ilgili ilgili hâlâ bir onay yok. Ancak daha parlak olan yeni bir OLED ekranla geleceği tahmin ediliyor. Öte yandan serinin düşük ışıkta daha iyi performansa sahip daha yüksek çözünürlüklü bir kamera sensörüne sahip olması ve Qualcomm’un en son amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 2 ile çalışması beklentiler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER