Teknoloji

Samsung, Galaxy S23 için One UI 6.1 güncellemesine Güney Kore’den başlıyor

galaxy s23 inceleme

Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesinin, Mart 2024 güvenlik yamasının bir parçası olarak bu ay Güney Kore’de dağıtıma çıkmaya başladığını açıkladı. Bu duyuru, Samsung’un geçen yılın üst düzey akıllı telefon serisi için gelecek büyük güncellemenin ne zaman dağıtılmaya başlanacağına dair ipuçları veriyor.

Samsung, Güney Kore’deki S23 serisi için çeyrek başına bir güvenlik güncellemesi sunma politikasını izliyor. Ancak şirket, bu çeyrek için henüz bir güvenlik güncellemesi yayınlamadı. Bu durum, markanın bu ay sonuna kadar bir güncelleme sunması gerektiği anlamına geliyor. Muhtemelen bu, Mart 2024 güvenlik yaması olacak. Samsung’un yaptığı açıklama göz önüne alındığında, şirketin Güney Kore’de, ay sonuna kadar S23 serisi için One UI 6.1’i sunmaya başlayacağını teyit etmiş olabilir.

One UI 6.1’in Galaxy S23 Serisine yolculuğu

Samsung, One UI’nin yeni sürümünü Güney Kore’deki S23 serisine sunduktan sonra, bu güncellemeyi diğer bölgelerde de sunmaya başlaması bekleniyor. Diğer bir deyişle, Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesi şu andan itibaren bir aydan daha az bir uzaklıkta bulunuyor. Bu gerçekleştiğinde, şirketin One UI 6.1’i, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 başta olmak üzere diğer cihazlar için de yayınlamaya başlaması bekleniyor.

Güncellemelerle birlikte kullanıcılara sunulan yeni özellikler ve iyileştirmeler, Galaxy S23 serisinin kullanıcı deneyimini daha da ileriye taşıyacak. Kore’de başlayacak olan güncelleme sürecinin ardından diğer bölgelerde de Galaxy S23 kullanıcılarının, One UI 6.1 ile tanışacağı günler uzak değil. Bu güncellemelerle Samsung, akıllı telefon pazarındaki liderliğini ve yenilikçi teknolojilerini kullanıcılarına sunmaya devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

İLGİLİ HABERLER