Teknoloji

Yeni Galaxy S23 FE sızıntısı bilinenleri bir kez daha doğruluyor

galaxy s23 fe

Samsung Galaxy S23 FE‘nin tasarımını gösteren görseller uzun süre önce ortaya çıkmıştı. Bu görseller, Galaxy S23’e bir hayli benzeyen bir tasarımı gözler önüne sermişti. The Tech Outlook sitesi tarafından paylaşılan yeni görseller de bu benzerliği doğruluyor.

Söz konusu görsellerle birlikte akıllı telefonun Hindistan’daki satış fiyatı da ortaya çıktı. İddiaya göre, S23 FE’yi Hindistan’da 54999 rupiden (17837 TL) başlayan fiyatlarla satın almak mümkün olacak. Bu fiyatların kur ve vergi oranlarına bağlı olarak ülkeden ülkeye değişeceğini hatırlatmakta fayda var.

Görseller beklenmedik bir şey göstermezken, bilinenleri bir kez daha doğruluyor. Daha önceki sızıntılara göre, S23 FE’de kullanıcıları 6.4 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED panel karşılayacak. Akıllı telefon ABD’de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, diğer ülkelerde ise Exynos 2200 işlemci taşıyacak. 4500 mAh pil, 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

galaxy s23 fe

Galaxy S23 FE yakında resmiyet kazanacak

Galaxy S23 FE ile tanışmak için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Dünyanın farklı yerlerinde sertifika kurumlarından onay alan telefonun tanıtımları Hindistan’da e-ticaret sitesi Flipkart’ta şimdiden gösteriliyor. Bu da resmi duyurunun yakın olduğu anlamına geliyor.

galaxy s23 fe

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER