Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’nin tanıtım tarihi belli oldu

galaxy s23 fe

Amazon’un Hindistan ofisi, kısa süre önce Samsung Galaxy S23 FE için internet sitesinde bir ürün tanıtım sayfası oluşturmuştu. Şimdi de Samsung’un Hindistan ofisi, S23 FE’nin ülkede 4 Ekim’de tanıtılacağını açıkladı. Bunun telefonun küresel tanıtım tarihi olduğu da rahatlıkla söylenebilir.

Samsung Hindistan ofisinin X hesabının yeni kapak resminde alt alta dizilmiş üç kamera, “The New Epic” (Yeni Epik) ve “4 Ekim’de başlıyor” yazıları yer alıyor. Burada S23 FE’nin ismi doğrudan geçmese de, Samsung’un bu tanıtımlarda bahsettiği cihazın S23 FE olduğu biliniyor.

Samsung Hindistan ofisinin X hesabından yeni bir Galaxy Tab için de paylaşım geldi. Burada da kastedilen ürünün Galaxy Tab S9 FE olduğunu anlamak pek zor değil. Amazon’un da tanıtım sayfasına Galaxy Buds FE’yi eklemesi, söz konusu ürünlerin de 4 Ekim’de S23 FE ile birlikte gözler önüne çıkacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S23 FE hangi özelliklerle gelecek?

Samsung’dan henüz S23 FE’yle ilgili direkt bir paylaşım gelmiş değil. Ancak sızıntılar sayesinde telefonun pek çok özelliği biliniyor. 6.4 inç 120 Hz Full HD+ Dinamik AMOLED ekran, 6 veya 8 GB RAM, 128 veya 256 GB depolama alanı, 25W şarj destekli 4500 mAh pil gibi özellikler telefonda kullanıcıları bekliyor. Akıllı telefon bazı bölgelerde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, bazı bölgelerde ise Exynos 2200 işlemciyle gelecek. Türkiye’nin Exynos 2200 işlemcinin bölgelerinden biri olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Samsung Galaxy S23 FE, 10 megapiksel ön kamerayla gelecek. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Sızan bir görsel, telefonun dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağını göstermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER