Teknoloji

Galaxy S23 FE’nin iki farklı versiyonla geleceği Google Play Console kaydı ile doğrulandı

galaxy s23 fe

Samsung Galaxy S23 FE için resmi duyuruyu yapma konusunda işi ağırdan almaya devam ediyor. Akıllı telefon hakkındaki sızıntılara aylardır durmadan yenileri ekleniyor. Son birkaç haftadır sızıntıların artması, resmi duyurunun yaklaştığını düşündürüyor. S23 FE son olarak Google Play Console’da boy gösterdi. Burada hem cihazın tasarımını hem de bazı özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Tasarımın daha önce de defalarca doğrulandığını hatırlatmakta fayda var. Dolayısıyla Google Play Console’da telefonun görülmesi pek şaşırtıcı değil. Samsung’un mevcut tasarım dilinden uzaklaşmadığı son sızıntıyla da bir kez daha gözler önüne seriliyor.

S23 FE’nin Google Play Console kaydı, telefonun iki farklı işlemci seçeneğiyle geleceğini de doğruluyor. Bu işlemcilerden biri Samsung’un Exynos 2200 çipi olacak. Diğer seçeneğin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 olacağı da biliniyor.

Google Play Console sayfasına göre, akıllı telefon 8 GB RAM ile gelecek. Ancak Samsung’un bunun için başka seçenekler sunması da muhtemel görünüyor. Full HD+ çözünürlüklü ekran ve Android 13 işletim sistemi de Google Play Console kaydının gösterdikleri arasında yer alıyor.

Galaxy S23 FE hangi özelliklerle gelecek?

Daha önceki sızıntılara göre, Galaxy S23 FE 6.4 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED ekranla gelecek. 256 GB depolama alanı, optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 12 megapiksel telefoto kamera, 10 megapiksel ön kamera ve 25W şarj destekli 4500 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER