Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’nin çıkış tarihi ve özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

samsung galaxy s23 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 FE modelini 2022’nin ocak ayında tanıtmıştı. Ancak bu modelin takipçisi olarak tanımlanabilecek S22 FE modeli çıkmamıştı. Bu nedenle Galaxy S23 FE modelinin de üretilmeyeceği iddiası kulağa makul gelmişti. Ancak daha sonra Samsung’un bu modelden vazgeçmediği belirtilmişti. SamMobile sitesinde paylaşılan bir haber, S23 FE halkında daha fazla detayı görmeyi mümkün kılıyor.

Söz konusu habere göre, S23 FE 2023’ün son çeyreğinde resmiyet kazanacak. Yani telefonla ekim-aralık ayları arasındaki dönemde tanışacağız. S23 FE’nin tüm bölgelerde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 2200 işlemciyle geleceği de haberde dikkat çekilen noktalar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S21 FE’de işlemci konusunda ikili bir yaklaşımı tercih etmişti. Akıllı telefon bazı bölgelerde Exynos, bazı bölgelerde ise Snapdragon işlemci ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Galaxy S23 FE 50 megapiksel ana kamerayla gelebilir

S23 FE’de 50 megapiksel çözünürlüklü bir ana kameranın bulunabileceği belirtiliyor. 25W şarj destekli 4500 mAh pil, 128 ve 256 GB depolama alanı seçenekleri de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. İşlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin ise 6 veya 8 GB olabileceği belirtiliyor.

Habere göre, Galaxy S23 FE SM-S711x model numarasını taşıyor. Bu da Samsung’un Galaxy S serisindeki diğer cihazlarının model numaralarıyla örtüşüyor.

İLGİLİ HABERLER