Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’yi yeni katlanabilir telefonlarından önce tanıtabilir

galaxy s23 inceleme galaxy s23 fe

Twitter’da dolaşan bir iddiaya göre, Samsung’un Galaxy S23 serisinin satışları mayıs ayı içinde ciddi anlamda azaldı. S23 serisinin yılın ikinci çeyreğindeki satışlarının bir yıl önce S22 serisinin satışlarına kıyasla yüzde 20 daha az olduğu söyleniyor. Bu nedenle Samsung’un Galaxy S23 FE modelinin piyasaya çıkışını öne çektiği iddia ediliyor.

Samsung’un bir sonraki ürün duyurusunda yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i, Watch 6 serisi akıllı saatleri ve Tab S9 serisi tabletleri tanıtması bekleniyordu. Bu etkinliğin temmuz ayının sonlarında gerçekleştirileceği söyleniyor. S23 FE modelinin ise söz konusu ürünlerden daha erken bir tarihte kullanıcıların karşısına çıkacağı öne sürülüyor.

Dolayısıyla S23 FE’nin iddia edilen tanıtımı için pencerenin oldukça küçük olduğu söylenebilir. Güney Koreli şirketin bu modeli yeni katlanabilir telefonlarından önce piyasaya sürmesi için haziran ayında veya temmuz ayının ilk günlerinde tanıtması gerekiyor. Samsung’un geliştirme süreci kısa olduğu için S23 FE’yi standart S23’lere göre pek fazla değiştirmeyeceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Galaxy S23 FE Exynos 2200 işlemciyle gelecek

Galaxy S23 FE’nin tüm bölgelerde Samsung Exynos 2200 işlemciyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 50 megapiksel ana kamera, 4500 mAh pil, 6 ve 8 GB RAM, 128 ve 256 GB depolama alanı da telefonun öne çıkan özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER