Teknoloji

Galaxy S23 deneyimi iPhone’larda: Samsung’dan ilginç hamle

samsung galaxy s23 try galaxy

Samsung, iPhone kullanıcılarının Galaxy S23 deneyimi yaşamasını sağlayan yeni bir web uygulamasıyla karşımıza çıktı. “Try Galaxy” adlı web sitesi, iPhone’larda Safari tarayıcısı kullanılarak Samsung telefonların arayüzünü ve özelliklerini taklit eden bir deneyim sunuyor.

iPhone kullanıcıları, iOS kullanıcı arayüzü üzerinde Samsung ana ekranı ve uygulamalarını görüntüleyebilecekler. Ana ekranda, Galeri, Mesajlar, Samsung Health ve Kamera gibi Samsung uygulamaları bulunuyor. Bazı uygulamalar, açıldığında interaktif demolar başlatıyor. Ancak Google uygulamaları neredeyse hiç görünmüyor.

İkinci Ana ekran paneline geçtiğinizde, Samsung performans, gizlilik ve diğer özellikler hakkında bilgilerin yanı sıra Galaxy S23 ailesine yönelik satış bağlantıları sunuyor. Samsung’un One UI 5.1 yazılımı üzerinden, kullanıcılara Samsung telefonlar hakkında bilgi veren kurgusal kişilerden “metin mesajları” alabilirsiniz.

Ekranda hala iPhone’un kendi navigasyon çubuğu ve sistem simgeleri bulunurken, Samsung, iPhone hareket çubuğunun üzerine ikinci bir navigasyon çubuğu ekliyor. Android navigasyon düğmeleri kısmen işlevsel olup geri gitme ve ana ekrana dönme işlemlerine izin verirken, çoklu görev düğmesi sadece çoklu görev hakkında bilgi veren bir bilgi kutusu getiriyor.

Eğer deneyimden etkilenip Samsung Galaxy S23 ailesine geçmeye karar verirseniz, fiyatlar 24.999 TL başlangıç seviyesinde bulunuyor. Bu arada Apple, bu sonbaharda ilk kez USB-C portlu iPhone 15 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Eğer şimdiye kadar Lightning ile idare ettinizse, bu gelişmeyi bekleyip görmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER