Teknoloji

Galaxy S22 ve S22 Plus düz ekran ve arka panellerle gelecek

galaxy s21 s22
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 serisiyle ilgili dedikodu ve sızıntılar çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Kısa süre önce ortaya çıkan bir sızıntıda S22 ve S22 Plus’ın ekranlarının neye benzeyeceği görülüyor. Ünlü duyumcu Ice Universe de yeni paylaşımıyla iki telefonda düz ekran ve arka panellerin bulunacağı iddiasını doğruluyor.

S22 ve S22 Plus’ın düz ekranları, simetrik çerçeveleri ve düz arka panelleriyle seleflerine benzeyeceği anlaşılıyor. Ice Universe, iki telefonun iPhone 13’ün çentiksiz hâline benzediğini de iddia ediyor. Bu karşılaştırma, S22 serisinin üyelerinin iPhone’lar gibi düz kenarlara sahip olacağı anlamına geliyor. Geçmiş sızıntılarda üç model de yuvarlatılmış köşelerle görülmüştü.

Ice Universe, S22 Ultra’nın kamera sistemiyle ilgili detaylar da paylaştı. Akıllı telefonda 108 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 12, 10 ve 10 megapiksel çözünürlüklü kameraların eşlik edeceği görülüyor. Kamera sistemi konusundaki detaylar sürekli değiştiği için bu iddiaya da temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtımı için oklar son zamanlarda şubat ayının sonlarını işaret ediyor. Şirketin 2021’de ilk olarak Galaxy S21 FE modelini tanıtacağı konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER