Teknoloji

Galaxy S22 Ultra sızıntısı renk seçeneklerini gösteriyor

galaxy s22 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu seride amiral gemiliğini ise Galaxy S22 Ultra üstlenecek. Galaxy S ve Note serilerini bütünleştirecek olan telefon, S Pen’in yerleştirilebileceği bir yuvayla gelecek. Sızıntılar akıllı telefonun tasarımının da 2020 çıkışlı Galaxy Note 20 Ultra’ya bir hayli benzediğini gösteriyor.

Galaxy S22 Ultra’yla ilgili en son sızıntı, akıllı telefonun renk seçeneklerini gözler önüne seriyor. Görsellerde telefonu dört farklı renkte görmek mümkün oluyor. Samsung’un siyah ve beyazın yanında roze altın ve yeşil tonlarında iki seçenek daha sunması dikkat çekiyor.

Galaxy S22 Ultra’yla gelecek S Pen’in gecikme süresinin 2.8 milisaniye olduğuna dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu da Samsung’un şimdiye kadarki en hızlı kalemi geliştirdiğini gösteriyor. 108 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve iki adet 10 megapiksel telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. S22 Ultra’nın kamera sisteminin 12-bit HDR video kaydı yapılabileceği söyleniyor.

S22 Ultra’da 3088 x 1440 piksel 6.8 inç AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Bu ekranın üzerindeki delik telefonun 40 megapiksel ön kamerasına ev sahipliği yapacak. LPTO teknolojisiyle ekranın yenileme hızı 1 ila 120 Hz arasında ayarlanabilecek. Bu ekranı Corning Gorilla Glass Victus Plus cam koruyacak.

Sızıntılara göre, Galaxy S22 Ultra tartıda 228 gram çekecek. 8.9 mm. kalınlığındaki telefon, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasıyla gelecek. 5000 mAh pil, 45W kablolu ve 15W kablosuz şarj, AKG tarafından geliştirilen Dolby Atmos destekli hoparlör, Android 12 ve One UI 4.1 de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER