Teknoloji

Galaxy S22 Ultra S21 Ultra’yla aynı kameraları taşıyabilir

samsung galaxy s21 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 Ultra büyük ihtimalle önümüzdeki yılın başlarında resmiyet kazanacak. GalaxyClub sitesinin haberine göre, Samsung bu telefonda yeni bir kamera deneyimi sunmayacak. Akıllı telefonun selefi S21 Ultra ile aynı kamera donanımını kullanabileceği belirtiliyor.

Eğer bu iddia doğruysa S22 Ultra’da da ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstlenecek. 10x zum yapabilen 10 megapiksel periskop kamera, 3x zum yapabilen 10 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera sistemi tamamlayacak.

Galaxy S22 serisinin diğer üyeleri S22 ve S22 Plus’ın kamera sistemlerine dair detaylar da bir süre önce internete sızmıştı. Her iki akıllı telefonun da 50 megapiksel RGBW sensör, 12 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamerayla gelmesi bekleniyor.

Görünen o ki, Samsung Galaxy S22 serisinde kamera yeniliklerini Ultra yerine diğer iki cihaz için düşünüyor. İddiaların doğru çıkması durumunda kullanıcıların buna nasıl reaksiyon vereceğini görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER