Teknoloji

Samsung’dan Galaxy S22 Ultra için kamera performansını iyileştirecek güncelleme

galaxy s24 ultra kamera

Samsung Galaxy S22 Ultra için Haziran 2022 Android güvenlik güncellemesini dağıtıma çıkardı. Güney Koreli şirket güncellemeyle amiral gemisi telefonuna başka yeni özellikler de kazandırıyor.

Samsung’un kamera ekibinden verilen bilgiye göre, güncellemeyle S22 Ultra’nın kamerası biraz daha geliştiriliyor. Doğal keskinliğin artırılması ve kontrast ifadesinin geliştirilmesi, tek kare çekimlerdeki bir seferlik duraklamaların düzeltilmesi yapılan değişiklikler arasında yer alıyor.

Otomatik beyaz dengesi algoritmasını iyileştiren Samsung, belli karelerde orijinal beyaz renklerin daha iyi görünmesini sağlayacak. Örneğin, bir yavru köpeğin fotoğrafında köpeğin üstündeki beyazlar daha “doğru” görünecek.

Video kayıtlarda bellek kullanımını optimize eden şirket, portre modu performansını geliştiriyor ve kameranın genel performansında da optimizasyona gidiyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra için hazırlanan son güncellemenin boyutu 1,7 GB. İlk olarak şirketin ana vatanı Güney Kore’de dağıtıma çıkan güncellemenin kısa süre içinde diğer ülkelerdeki S22 Ultra kullanıcılarıyla da buluşması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER