Teknoloji

Galaxy S22 Ultra için S Pen yuvası iddiası

galaxy s22 ultra

Galaxy S22 Ultra, takvimlerin 2022’ye dönmesiyle birlikte tanıtılması beklenen cihazlar arasında yer alıyor. Akıllı telefonla ilgili söylentiler ise uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu iddialardan birisi son zamanlarda daha yoğun şekilde dile getiriliyor.

S22 Ultra’nın selefi S21 Ultra gibi S Pen desteğine sahip olacağı şimdiden biliniyor. İddiaya göre, Samsung bu telefonda S Pen’in yerleştirilebileceği bir yuva sunacak. Böylelikle kullanıcıların Galaxy Z Fold 3 veya S21 Ultra’daki gibi bir kılıfa ihtiyacı olmayacak.

Böylelikle S Pen’in yuvasından çıkarılmasıyla veya yuvasına yerleştirilmesiyle birlikte farklı aksiyonların başlatılabilmesi de mümkün olabilir. Örneğin, S Pen yuvasından çıkarılınca telefonda Notlar uygulaması açılabilir.

Bunun 2021’de yeni bir Galaxy Note telefonuyla tanışmayan S Pen hayranları için iyi haber olduğu söylenebilir. Ayrıca Samsung’un amiral gemisi stratejisinde de önemli bir değişikliğe tanıklık ediyor olabiliriz.

2021 model Galaxy Note serisi, çip kıtlığı gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Samsung serinin 2022’de geri döneceğini belirtmişti. Ancak Galaxy S22 Ultra için planlanan bu değişiklik, Samsung’un Note serisini temelli gözden çıkardığını düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER