Teknoloji

Galaxy S22 tanıtım etkinliğinin tarihi ve saati ortaya çıktı

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisi yakında resmen gözler önüne çıkacak. Günler geçtikçe seriye dair bilinenlere yenileri ekleniyor. Samsung daha önce önümüzdeki ay bir etkinlik düzenleyeceğini açıklasa da, 2022’nin ilk Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini ve başlangıç saatini duyurmamıştı. Yeni bir sızıntı, bu bilgileri gözler önüne seriyor.

TechInsiderBlog’un Samsung’un resmi internet sitesine dayandırdığı haberine göre, S22 serisinin tanıtım etkinliği 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak. Daha önceki dedikodularda Samsung’un etkinliği 8 Şubat tarihinde düzenleyeceği öne sürülmüştü. Ancak görünen o ki, Samsung S22 ve Tab S8 serilerinin tanıtımı için 9 Şubat’ta karar kıldı.

Sızıntıya göre, Samsung bu etkinlikte tanıttığı ürünleri 14-21 Şubat tarihleri arasında ön rezervasyona, 21-24 Şubat tarihleri arasında da ön satışa açacak. Cihazların piyasaya çıkışı içinse 25 Şubat işaret ediliyor. Bu tarihlerin ülkeden ülkeye değişebileceğini belirtmekte fayda var.

Bu haberden kısa bir süre sonra da ünlü duyumcu Evan Blass, Galaxy S22 serisinin tanıtım etkinliğinin afişini paylaştı. Burada da tanıtım etkinliğinin 9 Şubat’ta Evrensel Saat Dilimi ile 15:00’da, yani Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacağı bilgisi görülüyor.

İLGİLİ HABERLER