Teknoloji

Galaxy S22 serisinin tanıtımı için Şubat 2022 ihtimali artıyor

samsung galaxy s21 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 serisiyle ilgili haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Son zamanlarda çıkan haberlerde artık serinin özelliklerinden çok tanıtım tarihi üzerinde duruluyor. Bu haberlerin en yenisi, Samsung’un Galaxy S serisinin tanıtımı için eski düzenine geri döneceği beklentisini güçlendiriyor.

Samsung’un S22 serisini ocak ayı yerine şubat ayında MWC 2022 döneminde tanıtacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir iddia ise S22 serisinin şubat ayının başlarında gözler önüne çıkabileceğini gösteriyor.

SamMobile sitesinin haberinde de, ocak ayında tanıtım ihtimalinin ortadan kalktığı belirtildi. Haberde “yeni bilgiler doğrultusunda tanıtımın ocak ayında gerçekleşmeyeceğine dair iddiaya girebiliriz” ifadesi bulunuyor.

Tanıtıma 3-4 aylık bir süre olduğu için şimdiden kesin bir şey söylemek mümkün değil. Ancak çip sıkıntısı ve tedarik zincirindeki problemler nedeniyle Samsung’un tanıtımı şubat ayına bırakma tercihi mantıklı görünüyor.

S22 serisinin tasarım bakımından S21 serisinden çok farklı olması beklenmese de, bazı küçük farkların bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Samsung’un standart S22’de cam ve plastik birleşimi arka paneli tercih etmesi ve kameranın yine sol üst köşede yer alması öngörülüyor.

120 Hz yenileme hızına sahip ekranla gelmesi beklenen S22 serisinin üyelerinin Exynos 2200 ve Snapdragon 898 işlemci seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkması öngörülüyor.

Önümüzdeki dönemde Galaxy S22 serisiyle ilgili çok daha fazla haber duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER