Teknoloji

Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihi için yeni iddia

galaxy s22 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 serisinin önümüzdeki ay resmiyet kazanmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Güney Kore medyasında çıkan haberlerde serinin 8 Şubat tarihinde tanıtılabileceği belirtilmişti. Yeni bir iddiaya göre, akıllı telefonlar bu tarihten bir gün sonra yani 9 Şubat’ta gözler önüne çıkacak.

Söz konusu iddiayı gündeme getiren isim, Samsung ürünleriyle ilgili isabetli paylaşımlarıyla tanınan duyumcu Ice Universe oldu. Ancak şirketin Çin’deki tanıtım etkinliğini farklı bir tarihte gerçekleştirebileceği ve 8 Şubat tarihinin de hâlâ ihtimaller arasında olduğu belirtiliyor.

Samsung’un S22 serisinde ilk etapta üç telefon sunması bekleniyor. Bu üçlünün en güçlü üyesinin S22 Ultra olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. S22 Ultra, Galaxy S ailesinin S Pen yuvalı ilk üyesi olacak. Samsung şimdiye kadar sadece Galaxy Note serisinde S Pen yuvasına yer vermişti.

Sızıntılara göre, S22 Ultra’da 1 ila 120 Hz arasında değişen yenileme hızlarını destekleyen LTPO AMOLED panel bulunacak. Bu ekranın Corning Gorilla Glass Victus Plus camla korunması bekleniyor. 45W kablolu ve 15W kablosuz şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung’un Galaxy S22 serisiyle birlikte Galaxy Tab S8 serisi tabletleri de tanıtacağı söyleniyor. Ancak Güney Koreli şirketten henüz bu doğrultuda net bir işaretin gelmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER