Manşetler

Samsung Galaxy S22 serisine Türkiye’de ilgi yüksek

galaxy s22 serisi

Samsung’un 4 Mart itibarıyla, yani geçtiğimiz cuma günü yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra’yı Türkiye’de ön satışa sunmuştu. Şirketin bugün yaptığı bir açıklamaya göre, bu yeni telefonlar kullanıcılardan yoğun bir ilgi görüyor. Öyle ki, seri bir önceki S21 serisinin ön satış dönemine kıyasla kullanıcılardan 3 kat daha fazla talep aldı. Yoğun talep gören serinin avantajlı ön satış döneminin 13 Mart Pazar günü 23.59 itibarıyla sona ereceği bilgisi de paylaşıldı.

Kullanıcılardan yoğun talep gören S22 serisinin ön satış döneminin bitimine sayılı gün kalırken Samsung, seriye olan talebin de artmaya devam ettiğini söylüyor. Ön satış dönemi 13 Mart Pazar akşamı saat 23.59’da sona erecek. Bu dönemin sona ermesi ile birlikte SS22 Ultra ile bu ön satış döneminden faydalanan tüketicilere sağlanan Watch4, S22+ ve S22 ile verilen Buds2 hediye fırsatları da sona ermiş olacak.

Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye fiyatları

Galaxy S22, Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128GB hafıza seçeneği ve 8GB RAM özelliğiyle 14 bin 499 TL’den, 22+ ise Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128GB ile 256GB hafıza seçenekleri ve 8GB RAM özelliğiyle 18 bin 999 TL’den başlayan satış fiyatları ile satışa sunulacak.

Galaxy S22 Ultra ise 22 bin 999 TL’den başlayan satış fiyatıyla; Phantom Black, Phantom White, Green, Burgundy renk alternatifleri; 128GB, 256GB ve 512GB hafıza seçenekleri, 8 GB ve 12 GB RAM özellikleri ile satışa sunulacak. 

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, “Samsung olarak, bugüne kadarki en üst düzey Galaxy S serisi deneyimi sunan yeni Galaxy S22 serisini kısa bir süre önce Türkiye’deki kullanıcılarımızla buluşturduk. Seri, ön satışa sunulmasıyla birlikte gerçekten de kullanıcılardan yoğun bir ilgi gördü. Galaxy S22 serisi, ön satış sürecinde bir önceki seriye kıyasla kullanıcılardan 3 kat fazla talep aldı. S22 serisinin böylesi yoğun bir ilgi görmesinden memnuniyet duyuyoruz. Samsung olarak, müşterilerimize inovasyonun geldiği son noktayı onların hayatını kolaylaştıracak şekilde aktarmayı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER