Manşetler

Galaxy S22 serisi Türkiye fiyatları ortaya çıktı

galaxy s22 türkiye fiyatı

Samsung Galaxy S22 serisi bu ay itibarıyla piyasaya çıkıyor. Samsung Türkiye, serinin tanıtımı sırasında piyasaya çıkış tarihi bilgisini vermiş, ancak fiyatları konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştı. Henüz Samsung Türkiye resmi online mağazasında bir fiyat bilgisi yer almasa da, Hardware Plus ve Donanım Haber tarafından geçilen bilgiler Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye fiyat bilgilerini ortaya koyuyor.

Fiyatlara bakıldığında, geçen yılın Galaxy S21 serisi ürünlerinin fiyatlarına göre artışın olduğunu görüyoruz. Döviz kurlarında bir yıl içinde meydana gelen ciddi artış dikkate alındığında, geçen yılın serisiyle aradaki makasın açık olmasının sebebi anlaşılıyor. Yine de, Samsung’un Galaxy S22 serisinin üyelerinin fiyatlarını elinden geldiği kadar düşük tutmaya çalıştığını söyleyebiliriz. Beklentimiz, Galaxy S22 Ultra’nın biraz daha yüksek seviyeden satışa sunulmasıydı.

Samsung Galaxy S22’nin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için 14 bin 499 TL’lik fiyat belirlendi. S22 Plus modelinin ise 8 GB RAM’li iki versiyonu var; bunlar 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanına sahip. Bunların fiyatları da sırasıyla, 18 bin 999 TL ve 19 bin 999 TL olarak veriliyor.

Serinin bu iki üyesinden farklı bir tasarıma, aynı zamanda dahili S Pen ekran kalemine sahip olan Galaxy S22 Ultra’nın ise üç farklı seçenekle geleceğini görüyoruz. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanlı versiyonun fiyatı 22 bin 999 TL olarak veriliyor. 12 GB RAM’li iki versiyon olacak. 256 GB ve 512 GB kapasiteli versiyonların fiyatları sırasıyla 23 bin 999 TL ve 24 bin 999 TL olarak belirlendi.

Samsung Galaxy S22 serisinin başlıca özellikleri

Detaylarını ve ön incelemesine burada yer verdiğimiz Galaxy S22 serisinin üyelerinden Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus, 50MP ana kameraya, 10MP tele-lense ve 12MP ultra-geniş lense sahip. Ayrıca, yeni Otomatik Çerçeve özelliği kullanıcıların arkadaşlarıyla video çekerken çerçevede 10’a kadar kişiyi tespit etmesine imkan sunuyor ve kamera odağını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra ise, Samsung’un belirttiğine göre, premium akıllı telefon kategorisinde bugüne kadar geliştirilen en güçlü cihaz özelliğine sahip. Yerleşik S Pen, gelişmiş Nightography ve video özellikleri, iki gün süren pil ömrüyle yeni Galaxy S22 Ultra, premium akıllı telefonlar için standartları yeniden belirliyor. Galaxy S22 Ultra ile yaratıcılık, güç ve performans gibi Galaxy Note serisinin sevilen özelliklerinin yanı sıra üretkenlik tutkunlarının merakla beklediği “S Pen” de S serisine geldi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER