Teknoloji

Galaxy S22 serisi için hazırlanan kılıfların görselleri sızdı

galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında pek çok şey şimdiden biliniyor. Tanıtıma kısa bir süre kalmışken, serinin üyeleri için hazırlanan kılıflara ait görseller de internete sızdı. Sızan görseller, Samsung’un oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunacağını gösteriyor.

İlk grupta destek çubuklu kılıflar bulunuyor. Burada iki farklı seçenek mevcut. Birinci grupta telefonun yatay şekilde durmasını destekleyecek kılıflar bulunuyor. Burada destek çubuğu kılıfın ortasından aşağıya doğru uzanıyor.

Her kılıfla birlikte iki destek çubuğu gelecek. Bunlardan biri kılıfla aynı renk olacak, diğer seçenek ise kontrast oluşturacak.

İkinci seçenek ise daha fonksiyonel. Bu kılıfla telefon hem dikey hem de yatay olarak kullanılabilecek. Destek çubuğu kılıfın alt kısmında yer alıyor. Bu kılıf için sadece şeffaf renk seçeneğinin bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Diğer kılıf seçeneği ise Samsung’un Galaxy Z Flip 3 ve S21 FE için sunduklarına benziyor. Bir kayış ve tokanın bulunduğu kılıf, kullanıcıların telefonlarını parmaklarına geçirerek daha sıkı şekilde tutmasına yardımcı oluyor.

Samsung iki geleneksel tarzdan da vazgeçmiyor. Bunlardan biri telefonun kenarlarını koruma altına alıyor ve arka panel koruması da opsiyonel olarak kullanıcı tarafından takılabiliyor.

Silikon kılıflar da Samsung’un sunduğu seçenekler arasında yer alıyor. Şirketin tüm telefonlar için dört renk seçeneği sunacağı, ancak S22 Ultra’nın renk seçeneklerinin daha farklı olacağı görülüyor.

Samsung Galaxy S22 serisi için sızanlar dışında başka kılıf seçenekleri de sunabilir. Daha önceki sızıntılardan biri kapaklı kılıf seçeneklerini göstermişti. Dolayısıyla S22 serisinin kılıf seçenekleri gördüklerimizden çok daha fazla olabilir.

İLGİLİ HABERLER