Teknoloji

Galaxy S22 Plus sızıntısı parlak ekran ve hızlı şarjı gösteriyor

samsung galaxy s22 plus

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında pek çok şey sızıntılar sayesinde biliniyor. Artık sırada sadece ekran parlaklığı gibi küçük detaylara kalmış durumda. Yeni Galaxy S22 Plus sızıntısı telefonun ekran parlaklığı ve bazı diğer ilginç detaylar hakkında fikir edinmeyi sağlıyor.

Duyumcu Ishan Agarwal, 91Mobiles sitesiyle birlikte telefona ait taslak görselleri ve teknik özellikleri paylaştı. Söz konusu paylaşıma göre, akıllı telefon 45W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Galaxy S22 serisinde daha hızlı şarj desteğinin bulunacağı iddiası bir süre önce dolaşıma çıkmıştı. Ancak son sızıntılarda daha hızlı şarjın kapsama alanının S22 Ultra modeliyle sınırlı olacağı belirtilmişti. Agarwal’ın paylaşımı, S22 Plus’ın da hızlı şarj desteğinden yararlanacağını gösteriyor.

Agarwal’e göre, Galaxy S22 Plus’ın ekranının maksimum parlaklık seviyesi 1750 nit olacak. Galaxy S21 Plus’ta maksimum parlaklık seviyesi 1300 nit olan bir ekran bulunuyor. S21 Ultra’nın ekranının parlaklık seviyesi ise 1500 nit.

Sızıntıya göre, Galaxy S22 Plus Exynos 2200 işlemciyle gelecek. Ancak telefonun bazı bölgelerde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtmek gerekiyor. 50 megapiksel ana kamera ve 4500 mAh pil de telefonun potansiyel özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER