Teknoloji

Galaxy S22 Plus için renk seçeneklerini gösteren yeni sızıntı

galaxy s22 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S22 serisi çok büyük ihtimalle önümüzdeki ay içinde resmiyet kazanacak. Seriyle ilgili sızıntıların artması da tanıtım tarihinin yaklaştığını gösteriyor. Bu haftaki sızıntıların öne çıkan cihazı ise Galaxy S22 Plus olmuş gibi görünüyor.

Galaxy S22 Plus’a ait olduğu söylenen görseller kısa süre önce görülmüştü. Bu görsellere eşlik eden bilgiler telefonun parlak bir ekran ve hızlı şarj desteğine sahip olacağını da ortaya koymuştu. Telefonda Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 işlemcinin bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

İnternete sızan yeni görseller, S22 Plus’la ilgili bir önceki sızıntıyı doğruluyor. Her iki sızıntıda da telefon aynı tasarımla görülüyor. Yeni sızıntı, S22 Plus’ın siyah dışındaki renk seçeneklerini de gözler önüne seriyor.

MySmartPrice sitesi tarafından paylaşılan görsellere göre, S22 Plus dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Geleneksel tercihler olan siyah ve beyazın yanı sıra yeşil ve pembenin de renk seçenekleri arasında olacağı görülüyor. Burada tercih edilen yeşil tonunun S21 FE için seçilen zeytin yeşili tonundan biraz daha farklı görüldüğünü belirtmekte de fayda var.

Samsung Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra’nın tanıtımı için 8 Şubat tarihi öne çıkıyor. S22 serisiyle birlikte Samsung’un yeni tabletlerinin de tanıtılması bekleniyor. Bu tarih gelene kadar Samsung’un yeni telefonları ve tabletleriyle ilgili yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER