FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy S22+ 5G modelinde dikkate değer Amazon indirimi

samsung exynos

Üst sınıf bir akıllı telefon isteyenler için Samsung Galaxy S22+ iyi bir seçim olacaktır. Daha önce incelemesini yayınladığımız bu telefon, Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin gücünü iyi bir Full HD+ ekran ve işini iyi yapan kameralarla birlikte sunuyor. Bu ürün Amazon Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatına göre indirimli bir fiyattan sunuluyor. Samsung Galaxy S22+ 5G Cep Telefonu 128 GB Android Akıllı Telefon Phantom Black (TR Versiyonu) ürününü 19.750,23 TL fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

Orta segment bir Android telefon isteyenler için geçen yılın gözdelerinden olan Redmi Note 10 Pro var. Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8 GB 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) telefonu 7.799 TL yerine 7.449 TL’ye satın almak mümkün. 6.67 inç Full HD ekranlı bu telefon 8 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, Snapdragon 732G işlemci, 108 megapiksel ana kameranın da yer aldığı dört arka kamera, 16 megapiksel ön kamera gibi özelliklerle geliyor. Android 11 ile yüklü gelen telefonda MIUI 12 kullanıcı arayüzü mevcut.

Ses ürünleri arayanlar için Amazon’da ilgi çekici fırsatlar var. Örneğin kulaklıklarda haftanın fırsatları kapsamında, farklı kulaklıklarda indirimli veya düşük fiyatlar var. 900 TL seviyesinin altında bir kulaklık arayanlar, özellikle çocuklarına karne hediyesi düşünenler için iyi bir fırsat olabilir.

Bu arada yine Amazon’da, Bose ürünlerinde %19’a varan indirimler var. Spor kulaklıklarından kafa üstü ürünler veya ses sistemlerine, farklı ürünlerde dikkate değer fırsat ürünleri bulmak mümkün. Yaz tatiline çıkarken müzik keyfi yaşayabileceği bir kulaklık arayanlar için bu kampanya dikkate değer görünüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER