Teknoloji

Galaxy S22 modellerinin destek sayfaları erişime açıldı

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisinin ne zaman tanıtılacağı hâlâ belirsizliğini koruyor. Şirket uzun süre boyunca şubat ayında Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyip mart ayında da Galaxy S serisinin üyelerini piyasaya sürüyor.

Henüz doğrulanmasa da, Samsung’un S22 serisi için de şubat ayında bir etkinlik gerçekleştirmesi bekleniyor. Ancak bu seride daha öncekilerden farklı olarak telefonun tanıtımının da şubat ayında gerçekleşeceği söyleniyor.

Güney Koreli şirket, telefonlarının piyasaya çıkışı için hazırlıklarını da sürdürüyor. SM-S908U model numaralı S22 Ultra’nın ABD Federal İletişim Komisyonu tarafından onaylanmasının ardından akıllı telefonun destek sayfası da aktif hâle geldi.

Samsung’un Çin sitesinde erişime açılan destek sayfasında doğrudan S22 Ultra adı geçmiyor. Bu telefonun S22 Note adıyla resmiyet kazanabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Destek sayfasında bu iddiayı doğrulayan bir bilgi yer almıyor.

SM-S901U ve SM-S906U model numaralı cihazların ise S22 ve S22 Plus olduğu düşünülüyor. Bu noktada Samsung’un model numarasında U taşıyan cihazlarının ABD’de satılan cihazlar olduğunu belirtmekte de fayda var.

ABD’de satılacak S22 modellerinin Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin ana vatanında da S22’lerin kalbinde Snapdragon 8 Gen 1 bulunacak. Telefonlar diğer ülkelerde ise Exynos 2200 işlemciyle gelecek.

Galaxy S22 serisinden önce Samsung’un önünde bir duyuru daha var. Samsung’un 2022’nin ilk günlerinde Galaxy S21 FE’yi tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER