Teknoloji

Galaxy S21 Ultra sızıntısı One UI 3.1 özelliklerini gösteriyor

galaxy s21 ultra

Samsung yeni amiral gemisi serilerini tanıtırken kullanıcı arayüzlerini de yeniliyor. Bu gelenek, Galaxy S21 serisinde de bozulmayacak gibi görünüyor. S21 serisinin üyelerinin kutularından One UI 3.1 kullanıcı arayüzüyle çıkması bekleniyor. Galaxy S21 Ultra sızıntısı, One UI 3.1 ile sunulacak yenilikler konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor.

Galaxy S21 Ultra’nın One UI 3.1 desteği sunacağı şimdiden biliniyor. One UI 3.1’de de bu cihazdaki S Pen desteğini doğrulayan özellikler bulunuyor. One UI 3.1 Note serisi cihazlara da geleceği için S Pen özellikleri arayüzün doğal bir parçası olarak değerlendirilebilir. Ancak şimdiye kadarki sürümlerde S Pen özellikleri Note serisinin dışındaki cihazlar için devredışı bırakılıyordu.

Sızıntıda telefonun ayarlar bölümünü görmek de mümkün oluyor. Bu da 5000 mAh kapasiteli pil ve 16 GB RAM kapasitesi gibi özelliklerin varlığını gözler önüne seriyor.

Jimmy is Promo isimli YouTube kanalı tarafından paylaşılan video dikkat çekici başka özellikleri de gösteriyor. Bu özelliklerin büyük çoğunluğunun merkezinde ise tahmin edilebileceği üzere kamera bulunuyor. Arka ve ön kameraların aynı anda video kaydı yapabilmesi, videolar için portre modu, 3:4 görüntü oranı ve çözünürlük seçicisi gibi özelliklerin varlığı göze çarpıyor.

Videoda bazı üretkenlik özelliklerini görmek de mümkün oluyor. S21 Ultra’dan Samsung tabletlere pürüzsüz şekilde geçiş yapılabilmesi dikkat çekiyor. Ancak bunun için Samsung Notlar ve İnternet gibi özellikleri kullanmak gerekiyor.

Galaxy S21 Ultra, 14 Ocak’ta resmiyet kazanacak. Samsung’un One UI 3.1’i diğer telefonlarına ne zaman ulaştırmaya başlayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER