Teknoloji

Galaxy S21 Ultra için sürpriz renk seçeneği

galaxy s21 ultra

Samsung’un Galaxy S21 serisinde kullanacağı söylenen renk seçenekleri daha önce görülmüştü. Yeni bir sızıntı ise Galaxy S21 Ultra renk seçeneklerini gösteriyor. S21 Ultra’nın renk seçenekleri arasında göze kahverenginin varlığı çarpıyor.

Samsung’un S21 Ultra için belirlediği renk seçeneklerinin biraz “ağırbaşlı” göründüğü söylenebilir. Listede kahverenginin yanı sıra siyah, gri tonları ve buz mavisi olarak tanımlanabilecek bir renk yer alıyor. S21 Ultra’nın beş renk seçeneğini yukarıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

Kahverengi teknolojik ürünlerde pek fazla tercih edilen bir renk değil. iPhone 8’in altın rengi; Galaxy Z Flip 5G, Z Fold 2 ve Note 20 Ultra’nın “Mistik Bronz” renk seçenekleri biraz kahverengine yakın görünüyor. Ancak bildiğimiz anlamda standart kahverengini akıllı telefonlarda görmek pek sık rastlanan bir durum değil.

Samsung’un S21 ve S21 Plus’ta daha “hafif” renkleri tercih ettiği de paylaşılan fotoğraflar sayesinde görülüyor. Bu iki cihaz arasındaki fark da kırmızı renk seçeneği olacağa benziyor. S21 Plus’ı satın almayı düşünenler için kırmızı da renk seçenekleri arasında yer alacak.

Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra ile ilgili detayları öğrenmek için artık çok fazla beklemek gerekmiyor. Akıllı telefonlar yarın gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER