Teknoloji

Galaxy S21 serisinin tanıtım tarihi için resmi açıklama geldi

galaxy s21 tanıtım tarihi

Samsung Galaxy S21 serisinin tanıtım tarihi için resmi açıklama sonunda geldi. Akıllı telefonlar beklendiği gibi 14 Ocak’ta tanıtılacak. Sanal ortamda gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak.

Samsung’dan gönderilen davetiyede şu ifadeler de yer alıyor: “Uzaktan çalışmaya ve evde daha fazla vakit geçirmeye başladığımız geçen yıl, mobil teknolojiler de günlük yaşamımızın merkezine oturdu. Mobil cihazların öncelik kazandığı bir dünyaya doğru yaşanan bu hızlı geçiş, gündelik yaşamımızı olağanüstü bir deneyime dönüştürebilen cihazlara olan ihtiyacı daha fazla ortaya çıkardı.”

Galaxy S21 serisiyle ilgili sızıntıların fazlalığı nedeniyle 14 Ocak’ta pek fazla sürprizle karşılaşılmayacak gibi görünüyor. Samsung, S21 serisi için rezervasyonları şimdiden açmış durumda. Şirket tanıtılacak telefonlar konusunda bilgi vermese de; S21, S21 Plus ve S21 Ultra modellerinin tanıtılması kesin görünüyor. Bunlara ek olarak, Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklığın da gözler önüne çıkması bekleniyor.

Galaxy S21 serisi için seçilen tanıtım tarihi, Samsung için ilginç bir tercih olarak değerlendirilebilir. Ancak şirketin 2021’in ilerleyen dönemlerinde yapacağı hamleler daha şaşırtıcı olacak gibi görünüyor. Samsung’un S21 Ultra için S Pen desteği sunacağı şimdiden biliniyor. Şirketin Galaxy Note serisinden vazgeçip katlanabilir ekranlı cihazlara odaklanacağı söylentileri de bir süredir etrafta dolaşıyor. 14 Ocak’taki Galaxy Unpacked etkinliği, Samsung’un gelecek planları hakkında biraz daha net ve somut fikirler edinmeye yardımcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER