Teknoloji

Galaxy S21 serisi için son dakika sızıntısı

galaxy s21

Şimdiye kadar gördüğümüz birçok sızıntı, taslak fotoğraf ve erken ön inceleme videosundan sonra nihayet bugün akşam saatlerinde Galaxy S21 serisinin tüm üyeleriyle tanışma fırsatı elde edeceğiz. Ancak bunun öncesinde Twitter kullanıcısı Mr. Techie sayesinde bu yeni cihazları bir kişinin elinde görme imkanı elde ediyoruz.

Ayrıca fotoğraflar telefonun söylentilere göre normal, Plus ve Ultra olacak çeşitleri arasında iyi bir boyut karşılaştırması sağlıyor. Buna ek olarak en az üç rengi görüyoruz ve mor renk gerçekten çok güzel görünüyor. Ne var ki, arka yüzleri parmak izini toplama eğilimini sürdürecek gibi görünüyor.

Öte yandan Mr.Techie, S21 Ultra’nın biraz kalın olduğundan bahsediyor, ancak fotoğraftaki telefonun koyu rengi göz önüne alındığında, elinde tuttuğu diğer telefonlarla karşılaştırmak biraz zor olabilir. Dedikodusu yapılan teknik özelliklerini dikkate aldığımızda, kalın olması çok da şaşırtıcı olmayabilir.

Bu son dakika sızıntısı ile birlikte zaten hakkında çok şey bildiğimiz Galaxy S21 serisi hakkında bildiklerimize bir halka daha ekleniyor. Her şey bu akşam TSİ 18.00’de başlayacak olan etkinlikle birlikte resmiyet kazanacak. Tüm detaylar zamanı geldiğinde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER